Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban ?

FlyForFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem, dostałem na koncie bana za cheaty jaies 15 min temu wywalilo mnie z serwera i po prostu jak probuje sie zalogowac to sie nie da o.O

najlepsze jest to że nie uzywalem cheatow kurde napisałem do supportu jakie sa szanse ze odzyskam konto ? czytalem po necie ze cos takiego sie zdaza wam tez sie zdazylo ? jak temu zapobiec ? wiem ze troche no-lifilem przy tej grze ale kurde bana za no lifienie ? no sorry wielkie... event mi przepada a ja nic nie moge zrobic :/ kurde ktos moze jakos mi pomoc ? napisalem do angielskiego supportu pisac do jakiegos jeszcze ?

16k7y4p.png

Opublikowano

No dziwne używałeś cheatów i dostałeś bana.. zerowe szanse moim zdaniem. Przeczytaj regulamin gry a tam jest napisane że, za każde botowanie/cheating/gold selling/buying itp jest permban BEZ ODWOŁANIA. Nawet nie masz co pisać do supportu bo nawet nie odpiszą.

Opublikowano

NIE UZYWALEM CHEATOW wez czytaj uwaznie bosh co za człowiek....

sęk w tym że nawet niczego na kompie nie miałem cały czas antywirus włączony i zapora także zerowe szanse zeby nawet z cookies sie cos takiego sciagnelo...

to smutne bo event mi mija a mnie zbanowali za to ze gralem...

16k7y4p.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cóż. Mógł to wywołać Event przyjacielu. Sorry że odkopuje, ale był event na zmiane kodu i też dostałem bana. Spóbuj kod zmienić :)

43242342423.jpg]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...